Ugrás a fő tartalomra

Kajapornó

Nem vagyok az a fogyókúrázós típus. Nekem is van egy álomsúlyom, amit el szeretnék majd érni, de mivel nem kerültem még drasztikus távolságra tőle, ezért valahogy mindig az „itt és most” vágyaim győzedelmeskednek.

Nincs annál jobb, mint kettévágni egy lédús paradicsomot, meghinteni durva tengeri sóval, recsegve darálni rá, egy leheletnyi tarka borsot. Ízlés és kedv szerint jöhet a hagyma – ami felvágva örömkönnyekre késztet, szeret szenvedést okozni – selymes, de ugyanakkor markáns. Nagyon jól tudja, hogy nélküle kevés étel teljesedhet be. Közben, a ropogós kenyér már ott gőzölög a tányéron - a testéből kiáramló hő, megolvasztja a lágy vajat, amit, természetéből fakadóan, mindig kenyérre lehet kenni. Aranylóan csillogó szeletünkre, most már rákerülhet a korona, néhány darab, jó vastagra szelt camembert – a törtfehér ínyencség. Kívül látszólag kemény, belül érzékien lágy. Pont, mint én.

Ha megvolt az előjáték és már kellően izgatott állapotba kerültünk, jól esik végre megfogni, amit előkészítettünk. Kellemes érzés, hogy ez most csak a miénk.

Jöhet a testiség: a látvány, ha jól csináltuk – szinte könyörög, hogy érjünk hozzá. Vegyük kézbe. De ne legyünk mohók, nem árt kicsit kivárni. Gyönyörködni a szépségében, megköszönni, hogy ilyen bátran kitárulkozott. Mielőtt a szánkhoz közelítenénk - ilyenkor fokozódik igazán az élvezet – a testet átjárja a mohó kíváncsiság. Képzeletben már vadul élvezünk. Élvezzük a különböző ízeket, ahogy összecsengnek a nedvek, ahogy minden tökéletesen eggyé válik. Aztán már nem bírjuk tovább. Nyelni akarunk – és meg is tesszük.

Így teszek én is minden nap. Élvezem az evést. Számomra minden egyes étkezés: rituálé.
A nyálas állkapocs-csaták, a fogak által közre zárt íz-orgiák után, elönt a nyugalom. Minden megszűnik létezni egy kis időre.

Elégedettség és kielégülés minden, amit érzek. Legalább olyan ősi ösztön ez, mint a szex.
És legalább olyan jó.  

Megjegyzések

  1. Jó látni, hogy nem csak én vagyok ilyen, hogy rituálét csinálok minden egyes falatból. Ami segít kiteljesíteni, ha előtte egy pár másodpercig megillatozod, amit fogyasztasz.

    Szép napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mohó voltam és elfelejtettem beletemetni az arcomat az illatfelhőbe :)
      Bocsásd meg nekem kérlek,
      köszönöm a hozzászólást :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

emlék-párologtató

Elpárolgó füstös memória A fejek fölül hol a glória?  Négy fal közé zárva gomolygó Ködben várakoznak a toporgók Szabadság érzéssel választottak börtönt Táblázott kiút? Innen nincs exit rögtön Lassú világban fanyar ízű az elmúló idő  Szahara szájú szeretők - igazából kik ők? Csinos arcok, formás testek: a fiatalság bonyolult és merengő Lázadás és káosz: szemfehérjék izzó mosolyában senyvedő  Hazug oxigén - fénytelen torkokból fújt mesék illannak el  Egyszerű bájukkal a lét elviselhetetlenségét tompítják el Átlátszatlan, bemattult poharak szélére száradt érzést sikálók Tükör mélyére mászó, magukra visszanézők: hamisból kiszállók Elharapott ínyrózsaszín ígéretek: remény illatú fogadalmak Múló zsibbadás után fül-zúgnak a megváltó forradalmak

csőlátás

zöld szemek alján feneketlen kút, nem áll víz ott túlcsorduló érzéseket kivezető örök-forrást sírok törékeny újságpapír - betűk, kontextus - átlátom az instant messzelátót nyirkos tenyérrel formázom fókuszban a szégyenlős táj, ősz-színekkel takarózik a horizontot kémlelem, miközben a kétely vakarózik vad és szelíd szikrákat szórnak az illékony képzetek szűk távcső keresztmetszetében szorítom a két kezed félek éles könnyeket szül a gondolat, ha torkomon akad döntök: hallhatóvá gyúrom még ha viszonzatlan is marad elárulom félszegen: kettőnket látom egy poszterszerű helyen vakít a szerelem, melengető fények kápráznak a szemüvegen

aki éjjel..

a műanyag pohár el dobható, nem kérdé s használttá a tiszta is könnyen rontható felszínes helyről inni  üdítő érzés vibráló városi lelket összeroppantó sok hiábavaló pohártöltögetés után valódit keresel és ez igazi áldás remegő kézzel festettet kutatsz bután  felhajtod a korai piacot: Ő vár rád   marasztalni akarónak igazi melós szépség idő míg száj és perem egymásra talál   porcelán csészében kortyolható mélység sűrűjében teafű, abból oldódik a halál  Hitka Viktória - Porcelán csésze